Niet onopgemerkt

Merken waar we voor werken

Ieder bedrijf en elke organisatie is een merk of heeft zelfs verschillende merken. Ook als persoon, stad of land ben je een merk. Alles wat een merk uitstraalt zorgt voor herkenbaarheid en onderscheidend vermogen ten opzichte van andere merken. Door de juiste houding en uitingen ten opzichte van een doelgroep win je merkvoorkeur en merkloyaliteit. Dit klinkt heel zwaar, maar zit ‘m vaak in de kleine dingen.

WICRO PLASTICS

WICRO PLASTICS

Wij ontwikkelen, spuitgieten, assembleren, bouwen matrijzen en coaten. Maar we gaan verder dan dat. We maken niet alleen een onderdeel, we voelen ons onderdeel. Onderdeel van jullie proces, succes en toekomst.

DE GROOTE HEIDE

DE GROOTE HEIDE

Wie De Groote Heide vindt, zoekt niet verder. Stap de natuur in, maak je hoofd leeg en laat je zintuigen vrij. Wie wil onthaasten en ontspannen is in dit natuurgrenspark aan het juiste adres. Grensoverschrijdend over zes gemeenten.

FITELASTIX

FITELASTIX

Het beste van efficiënt sporten en een actieve levensstijl gecombineerd in FITELASTIX weerstandsbanden. De unieke en stijlvolle weerstandsbanden maken het mogelijk om te trainen wanneer het jou uitkomt. Thuis, tijdens het reizen of in de sportschool.

EINDHOVEN SPORT

EINDHOVEN SPORT

Eindhoven is een uitzonderlijke sportstad en tevens de (hoofd-)stad van kennis & technologie. De ‘lichtstad’ biedt tal van mogelijkheden om te sporten. De plek om daar alles over te ontdekken is Eindhoven Sport; een initiatief van Gemeente Eindhoven.

TEAM WHAT ELSE.

TEAM WHAT ELSE.

Team What Else. coacht en geeft training aan jou als persoon of leidinggevende. Jouw route van groei en ontwikkeling staat centraal in de persoonlijke aanpak en maatwerk programma’s van What Else. en What a Job.

STREAMPROVIDER

STREAMPROVIDER

StreamProvider verzorgt professionele livestreams en video-opnames op locatie in Nederland en België. Met 20+ jaar ervaring, vakmensen en professionele apparatuur is geen webinar, perspresentatie, bedrijfsvideo of aftermovie te gek voor StreamProvider.

JOBER WONEN

JOBER WONEN

Na een flinke verbouwing en met een unieke inrichting is Jober Wonen ontstaan bij Joost en Jopie. Met een eigen huis als inspiratiebron worden stoere, sobere en landelijke producten verkocht via de webshop en winkel aan huis.

STEEDS MEER MERKEN…

Bovenstaande merken zijn een kleine greep uit alle merken die we tot nog toe hebben opgemerkt. We voegen continu merken toe aan onze website om jullie te inspireren en een beeld te geven waar we aan werken.