sterk merk

DE GROOTE HEIDE

Een merkidentiteit om je vingers bij af te likken. Dat mag gezien worden! Samen met De Groote Heide zorgen we voor een optimale online zichtbaarheid. Een structurele verbetering van de vindbaarheid in Google tot aan adverteren via social media. Strategisch bieden we de beste gebruikerservaring voor de nestelaars, verkenners en uitvinders.

Over De Groote Heide: Wie De Groote Heide vindt, zoekt niet verder. Stap de natuur in, maak je hoofd leeg en laat je zintuigen vrij. Wie wil onthaasten en ontspannen is in dit natuurgrenspark aan het juiste adres. Laat je meenemen door zes gemeenten aan de Belgisch-Nederlandse grens: Cranendonck, Eindhoven, Hamont-Achel, Heeze-Leende, Pelt en Valkenswaard.

Website: www.degrooteheide.eu

OPMERKELIJKE SAMENWERKING

We werken aan dit merk met een doordachte mix aan diensten:

Online branding

De Groote Heide maakt onderscheid in verhaal en beeld. De doordachte branding zorgt crossmediaal voor herkenbaarheid en eigenheid.

Zoekmachine marketing

De tagline 'Wie De Groote Heide vindt, zoekt niet verder.' nemen we erg serieus. Wekelijks vergroten we de online vindbaarheid met alle SEO-fundamenten.

Social media

Van structurele organische content tot aan adverteren via Facebook en Instagram. Zo vergroten we de naambekendheid en sturen we op gestelde conversies.

Webanalytics

Analyseren, bijsturen en optimaliseren. Met data uit Google Analytics en social media worden de website en social content continu verbeterd in gebruikerservaring.

Copywriting

Teksten met een herkenbare tone-of-voice én randvoorwaarden voor een goede vindbaarheid. Van webteksten tot aan blogs en social media berichten.

Training

Werknemers van De Groote Heide leren hoe een sterke webtekst wordt opgebouwd en hoe Google Analytics data moet worden geïnterpreteerd. Handig, toch?!