sportmerk

FITELASTIX

FITELASTIX is een merk dat we van A tot Z hebben opgemerkt. De branding van het assortiment is herkenbaar terug te zien in de strategisch gekozen platformen. De doordachte huisstijl, sociale media en online vindbaarheid in Google en op bol.com maken bij de beoogde doelgroep het verschil!

Over FITELASTIX: Het beste van efficiënt sporten en een actieve levensstijl gecombineerd in FITELASTIX weerstandsbanden. De unieke en stijlvolle weerstandsbanden maken het mogelijk om te trainen wanneer het jou uitkomt. Thuis, tijdens het reizen of in de sportschool.

Website: www.fitelastix.nl

OPMERKELIJKE SAMENWERKING

We werken aan dit merk met een doordachte mix aan diensten:

Online branding

Branding maakt het verschil bij een sterk merk. Door een unieke en doordachte stijl weet FITELASTIX haar doelgroepen aan te spreken en te binden.

Webshop

De webshop is volledig in huisstijl en ontwikkelt met Shopify. FITELASTIX heeft een handig overzicht met bestellingen én kan gemakkelijk zelf producten toevoegen.

Marketplace marketing

Verkopen via bol.com is de core business van FITELASTIX. Door strategische keuzes en ijzersterke content loopt de omzet iedere maand op.

Design

Van product en verpakking tot aan online visuals en handleidingen. Ieder detail klopt, past bij de doelgroep en roept herkenbaarheid op van oriëntatie tot aankoop.

Social media

Strategisch vanaf het begin gekozen voor Instagram en YouTube. Via deze kanalen worden gebruikers geïnstrueerd en geïnspireerd.

Webanalytics

Analyseren, bijsturen en optimaliseren. Met data uit Google Analytics en bol.com worden de webshop en productpagina's continu verbeterd in gebruikerservaring.