part of our family

WICRO PLASTICS

Branding en marketing in de maakindustrie? Ja, ook Wicro Plastics heeft een bijzonder en sterk verhaal dat gezien mag worden. Op strategisch en operationeel niveau ondersteunen we Wicro om hun merkverhaal met trots aan de buitenwereld te laten zien. Part of our family tot in iedere ‘wicrovezel’ ervaar je niet alleen op de werkvloer, maar ook via alle on- en offline kanalen.

Over Wicro Plastics: Wij ontwikkelen, spuitgieten, assembleren, bouwen matrijzen en coaten. Maar we gaan verder dan dat. We maken niet alleen een onderdeel, we voelen ons onderdeel. Onderdeel van jullie proces, succes en toekomst.

Website: www.wicro.nl

OPMERKELIJKE SAMENWERKING

We werken aan dit merk met partners aan een doordachte mix:

Online branding

Branding maakt het verschil bij een sterk merk. Door een eigentijds en sterk verhaal weet Wicro Plastics haar verschillende doelgroepen aan te spreken en te binden.

Website

De website is volledig in huisstijl en op maat ontwikkelt. Dynamisch in vormgeving en zeer gebruiksvriendelijk in het CMS. Een visitekaartje om trots op te zijn!

Zoekmachine marketing

Gevonden en gezien worden. Dat was een belangrijke wens die we in vervulling hebben laten gaan. Wicro wordt opgemerkt en speelt niet mee met verstoppertje.

Design

Van saai en nietszeggend naar dynamisch en sprekend. De huisstijl is aangepakt en weerspiegelt de kernwaarden waar Wicro voor staat. Dat voelt lekker!

Social media

Luchtig en anders, maar wel relevant en doeltreffend. Dat is wat de wekelijkse content op LinkedIn is. We creëren fans en geven Wicronezen een podium.

Webanalytics

Analyseren, bijsturen en optimaliseren. Met data uit Google Analytics en LinkedIn worden de website en social media uitingen continu verbeterd in gebruikerservaring.